fbpx
010 – 55 00 100

Företagslarm

Att känna sig trygg på sin arbetsplats är otroligt viktigt. Med passagesystem, inbrottslarm, kameraövervakning samt brandlarm blir skyddet komplett. Vi på Professionell Säkerhet erbjuder dig och din fastighet det bästa skyddet, allt för att ni ska känna er trygga. 

Larm för lokaler och byggnader

När det kommer till larm för arbetsplatser och fastigheter är det ett par faktorer som man bör ha koll på. Försäkringsbolag kräver i många fall att man ska uppfylla vissa krav, om ersättning för material eller annan skadegörelse sker. Därför är det bra att kolla med sitt försäkringsbolag vad som bör finnas när det kommer till larm och skydd. Utöver dessa specifikationer som krävs, kan man på egen hand utveckla sitt skydd med ytterligare larm och kameraövervakning. Tveka inte att höra av dig till oss på Professionell Säkerhet. Vi har många års erfarenhet när det kommer till företagslarm, och vi vet hur mycket det kan betyda att känna sig säker på sin arbetsplats.

Kamerasystem för företag & lokaler

Kameraövervakning är en stor trygghet i många fall, då man på ett snabbt och effektivt sätt kan identifiera när ett brott begåtts. Att få den hjälpen kan vara en enorm trygghet för alla inblandade. Att sätta upp inbrottslarm på dörrar och fönster som sedan är kopplat till en kamera kan vara nyckeln i många fall där ett inbrott har inträffat. Tveka inte att höra av sig till oss på Professionell Säkerhet, vi hjälper dig med ditt företagslarm med kameraövervakning.

Byggarbetsplatser

Säkerhetslösningar för att skydda verktyg och material under arbete.

Fastighet

Komplett skydd för era företagslokaler så att alla känner sig trygga.

Industri

Larm, övervakning och passage för industri och verkstad.

Vård & omsorg

Säkerhetssystem för alla vårdinstanser, säkerhet för personal och patienter. 

Lantbruk

Skydda lantbruk, stall, maskiner och håll koll på stora ytor med gårdslarm.

Lager & logistik

Se till att ha det bästa skyddet för era lagerlokaler.

Padelhall

Unika säkerhetslösningar med larm och övervakning för padelanläggningar.