fbpx
010 – 55 00 100

Gårdslarm för lantbruk & stall

Med öppna ytor och stora gårdar kan det ibland vara svårt att hålla koll på vem som rör sig på marken. Många bönder och gårdsägare har stora maskinparker och annan utrustning med högt värde som behöver skydd mot vandalism och stöld. Med ett gårdslarm skyddar du din utrustning och håller samtidigt koll med ett övervakningssystem. Vi på Professionell Säkerhet erbjuder gårdslarm för alla typer av lantbruk, jordbruk och stall.

Övervakningskamera för lantbruk

På stora gårdsytor kan det vara svårt att hålla koll på vem som rör sig på marken. Med övervakningskamera på gården blir det enklare att kontrollera sina ägor från oönskat besök. Vi på Professionell säkerhet vet vilka regler som krävs för att få ha kameraövervakning på gård och lantbruk, och vi skräddarsyr just era behov. 

Dielsellarm

Bränslestöld kan vara ett stort problem för många. När man har utsatts för dieselstöld ett antal gånger blir kostnaden stor och det kan innebära driftstopp, som i sin tur gör att jobbet inte kan fortsätta. Detta kan man förhindra med ett diesellarm! Kontakta oss på Professionell säkerhet, så berättar vi mer. 

Övervakningskamera för stall

Många vet att stall och hästgårdar innehåller utrustning av högt värde. Allt från sadlar, träns, ridhjälmar, transporter och all annan utrustning löper risk för stöld. Med kameraövervakning på hästgården får du kontroll på vem som rör sig på marken, och detta förenklar vardagen så att inga oväntade stölder sker.

Byggarbetsplatser

Säkerhetslösningar för att skydda verktyg och material under arbete.

Fastighet

Komplett skydd för era företagslokaler så att alla känner sig trygga.

Industri

Larm, övervakning och passage för industri och verkstad.

Vård & omsorg

Säkerhetssystem för alla vårdinstanser, säkerhet för personal och patienter. 

Lantbruk

Skydda lantbruk, stall, maskiner och håll koll på stora ytor med gårdslarm.

Lager & logistik

Se till att ha det bästa skyddet för era lagerlokaler.

Padelhall

Unika säkerhetslösningar med larm och övervakning för padelanläggningar.