fbpx
010 – 55 00 100

Larm för vård & omsorg

Utsatta miljöer kräver högre säkerhet. Vi på Professionell säkerhet vet att vård och omsorg kräver en bra och stabil säkerhet, och vi har lång erfarenhet när det kommer till säkerhetssystem för alla vårdinstanser. Vårdlokaler innebär inte bara vårdpersonal och patienter, utan det finns många andra verksamheter som man måste ta hänsyn till. Underhåll, lokalvårdare, parkeringshus, cafeer och matsalar – allt kopplas ihop med vårdens säkerhet. Inte minst när det kommer till förvaring och säkerhet för mediciner och andra viktiga preparat.

Larm & säkerhetssystem för vårdcentraler

Vi alla vet att en vårdcentral alltid är i ständig rörelse. Personal och patienter kommer och lämnar lokalerna, och med detta innebär det risker när det kommer till säkerheten. Med ett fungerande säkerhetslarm som innefattar passagekontroll, brandskydd, inbrottslarm och portabelt överfallslarm blir klinikmiljön en tryggare plats att vistas på.

Larm & säkerhet för äldrevården

Professionell säkerhet vill att alla ska känna sig trygga, oavsett ålder och boendeform. Vi erbjuder äldreboenden och seniorer larm och säkerhetslösningar för alla situationer. Med ett trygghetslarm blir vardagen enklare.

Byggarbetsplatser

Säkerhetslösningar för att skydda verktyg och material under arbete.

Fastighet

Komplett skydd för era företagslokaler så att alla känner sig trygga.

Industri

Larm, övervakning och passage för industri och verkstad.

Vård & omsorg

Säkerhetssystem för alla vårdinstanser, säkerhet för personal och patienter. 

Lantbruk

Skydda lantbruk, stall, maskiner och håll koll på stora ytor med gårdslarm.

Lager & logistik

Se till att ha det bästa skyddet för era lagerlokaler.

Padelhall

Unika säkerhetslösningar med larm och övervakning för padelanläggningar.