fbpx

Larm för vård & omsorg 

Utsatta miljöer kräver högre säkerhet. Vi på Professionell säkerhet vet att vård och omsorg kräver en bra och stabil säkerhet, och vi har lång erfarenhet när det kommer till säkerhetssystem för alla vårdinstanser. Vårdlokaler innebär inte bara vårdpersonal och patienter, utan det finns många andra verksamheter som man måste ta hänsyn till. Underhåll, lokalvårdare, parkeringshus, cafeer och matsalar – allt kopplas ihop med vårdens säkerhet. Inte minst när det kommer till förvaring och säkerhet för mediciner och andra viktiga preparat.

Larm & säkerhetssystem för vårdcentraler

Vi alla vet att en vårdcentral alltid är i ständig rörelse. Personal och patienter kommer och lämnar lokalerna, och med detta innebär det risker när det kommer till säkerheten. Med ett fungerande säkerhetslarm som innefattar passagekontroll, brandskydd, inbrottslarm och portabelt överfallslarm blir klinikmiljön en tryggare plats att vistas på.

Larm & säkerhet för äldrevården 

Professionell säkerhet vill att alla ska känna sig trygga, oavsett ålder och boendeform. Vi erbjuder äldreboenden och seniorer larm och säkerhetslösningar för alla situationer. Med ett trygghetslarm blir vardagen enklare.

SSF 1014 Anläggarfirma Inbrottslarm

SSF 1016 Behörig ingenjör

Stefan Herszmann

Leif Magnusson

Helsingborg

Mangårdsgatan 65D
256 67 Helsingborg

Malmö

Derbyvägen 4
212 35 Malmö