fbpx
010 – 55 00 100

Larm & kameror till padelhall

Att intresset för padel har vuxit lavinartat under ett par års tid går inte att undkomma! Denna roliga bollaktivitet har lockat människor i alla åldrar, allt från ungdomar till äldre. Sporten härstammar från Mexico och har varit väldigt stor i Latinamerika och Spanien under många år.

Larm och övervakning för padelanläggningar

I takt med att sporten har blivit otroligt populär här hemma i Sverige medför ett stort behov av padelhallar och padelanläggningar, just för att så många som möjligt ska kunna utföra denna roliga racketsport! Med detta följer såklart ett ökat behov av larm och säkerhet för just hallarna då padel kan spelas under dygnets alla timmar – från tidig morgon till sen kväll. Detta kräver i normala fall att padelhallen bemannas av personal i större utsträckning, men med rätt passagesystem och övervakning underlättar man detta.

Men hur ser säkerheten ut på dessa padelanläggningar? Det finns såklart en massa larmlösningar på marknaden med både kameraövervakning och andra typer av larm och säkerhetslösningar. 

Vi på Professionell Säkerhet erbjuder en unik lösning för just padelhallar! Med vårt system får man en helhetslösning för larm, passagekontroll och kameraövervakning. 

Unik säkerhetslösning för padelhall

Vår unika lösning analyserar människor i hallen och dess rörelse, vilket har underlättat flödet och kontrollen på padelbesökare som går in genom en entré och vart i hallen dessa besökare finns. 

Man får helt enkelt data på rörelsen i padelhallen och kan på så vis fatta kloka och smarta beslut utifrån hur besökarna använder just din padelanläggning. Då padel är en gruppaktivitet som lockar till goda skratt och umgänge vill man gärna att hela paddelpasset blir en härlig träff. Detta medför att man gärna hänger kvar i padelhallen efter passet och umgås, och detta kräver att man som padelanläggning har koll på hur många som vistas i lokalerna. Vi på Professionell Säkerhet hjälper er med att skaffa en komplett säkerhetslösning. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Byggarbetsplatser

Säkerhetslösningar för att skydda verktyg och material under arbete.

Fastighet

Komplett skydd för era företagslokaler så att alla känner sig trygga.

Industri

Larm, övervakning och passage för industri och verkstad.

Vård & omsorg

Säkerhetssystem för alla vårdinstanser, säkerhet för personal och patienter. 

Lantbruk

Skydda lantbruk, stall, maskiner och håll koll på stora ytor med gårdslarm.

Lager & logistik

Se till att ha det bästa skyddet för era lagerlokaler.

Padelhall

Unika säkerhetslösningar med larm och övervakning för padelanläggningar.