fbpx
010 – 55 00 100

Passagesystem

Alla fastigheter, lokaler eller generella utrymmen har idag allt som oftast lås eller någon form utav passersystem. Oavsett om man önskar öppna med nyckel, tagg eller någon annan typ av teknik är funktionen den samma – det ska vara låst och rätt person skall ha behörighet/möjlighet att öppna. Oavsett om det önskas traditionell nyckel, kod eller någon form av tagg så kan vi hjälpa er – läs gärna mer eller kontakta oss för att få rådgivning.

Integrerad kamerapassage

I dagens samhälle ställs allt högre krav på kontroll över vem/vilka som kommer och går. Allt ifrån externa personer till leveranser och personal. Genom att integrera kamera med ett passagesystem får ni full kontroll över vem som gjorde vad i samband med att en dörr öppnats eller stängts. Alla loggar går att kopplas samman mot en videoström kring just den öppningen som genomfördes.

Idag kan man till och med använda kameran för att hantera hela öppningen via ansiktsigenkänning och på så sätt skapa en helt beröringsfri öppning av dörren och säkerställa att endast en behörig person kommer in.